Your sleeping hands journey, the loiter

I går skrev jag i tio timmar, efter halva tiden gjorde jag ett avbrott för mat, sen ja, skrev jag. Fördelen med att envist vilja göra klart saker jag börjat med är väl att saker blir klara och jag är produktiv. Nackdelen är ju att det kanske inte är så bra att göra något i tio timmar, oavsett om det är roligt eller inte. Speciellt inte om man blir så koncentrerad att man glömmer bort allt annat, typ gå på toa, dricka någon form av vätska, blinka, osv. När jag var klar hade jag en enorm huvudvärk, trodde att jag bränt alla säkringar och skulle vakna upp och ha den kognitiva förmågan av ett ostron. Oklart om det stämde eller inte. Låg på riktigt med en kall, blöt handduk på huvudet och stirrade igenom tv:n igår kväll. I dag sov jag till elva, sov middag två timmar och nu är jag trött igen och planerar lägga mig för kvällen. Förlåt kära grå klump som är jag, om jag kunde massera dig eller ge dig ett varmt bad så skulle jag.

 


This entry was posted in Favoritfoton, Personligt, Skrivande, Stockholmspesten. Bookmark the permalink.

Comments are closed.