Om mig

Som du säkert förstått av den stora texten “Sofia Albertsson” på den här sidan så är det mitt namn. Jag är konstnär och författare, född och uppvuxen i Avesta, Dalarna.

sofia-albertsson

 

Måleri
Jag målar i olja och akvarell, du finner de flesta tavlor jag gjort här i gallerierna på sidan, under fliken “Tavlor till salu” är ja, tavlor till salu, vilka du gärna får köpa!


Skrivande
Du kan läsa mer om min inspiration på sidan Böcker och noveller här på bloggen. Sammanfattningsvis är mina noveller ihopvävda av mina drömmar, mardrömmar, min vardag, samhällsobservationer,
dagboksanteckningar, åtrå och kärlek.


Blogg
Jag har bloggat sen 2007 och känner att jag skrivit ur mig angående det mesta, de flesta politiska inläggen har jag dessutom plockat bort nu pga vill inte vara för personlig på internet. Nu skriver jag om jag hittar något väldigt fascinerande och blir begeistrad över det. Oftast lägger jag upp bilder jag har som inspiration till tavlor och böcker, dessa ligger under kategorin ”Favoritfoton”. Jag tycker mycket om musik, här är min profil på Spotify om du vill ha bra musiktips, annars finns också kategorin ”Playlist”.

 

 

Mer eller mindre officiella jobb och utmärkelser:

▽  Illustrationer till Johannes Pinters bok “Vackra kyrkor jag besökt  e-boken – 2015

▽  “Den plötsliga dörren” erhöll Kulturrådets litteraturstöd 2013

  Albumomslag till PP7 GAFTZEB and the tormentors of 1984 – “Preaching the gospel to the non-believers” – 2011

▽  Albumomslag till TIAC – “Catalogue of failures“ – 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comments are closed.