Never slept with a dream before he had to go away

tumblr_lwvw29Vffz1qkjzmyo1_tumblr_lwxpvaF9311qjrn6ho1_tumblr_lx8sawkh3r1r1qhe9o1_tumblr_lxa0en8wfD1r9zzdto1_tumblr_lvj4tazWdd1qc8khqo1_-1024x829

This entry was posted in Favoritfoton. Bookmark the permalink.

4 Responses to Never slept with a dream before he had to go away

 1. Sofia says:

  Nej, det är lite grejen med tumblr, det står sällan varifrån bilderna är. Någon har laddat upp den för längesen, sen repostar folk bilden i all oändlighet. Det blir ett bildflöde utan text eller hänvisningar.

 2. Andrea says:

  Ooooh älska döskallen med kronan & den märkliga doldis-munken! Vet du var dessa bilder kommer ifrån?

 3. Sofia says:

  Hejhej!
  jag mailar er nu!

 4. Feministiskt forum Umeå 2013 says:

  Hej hej!

  Jo, såhär va: I år, 17 mars, anordnas för andra gång Feministiskt forum i Umeå.
  Förra årets forum blev sjukt grymt med ett 30-tal programpunkter bestående av olika föreläsare, workshops, artister, feministiskt allsång, etc, och vi hoppas kunna anordna ett ännu bättre forum i år!

  Jag heter Maria och sitter i planeringsgruppen. Jag har följt din blogg ett tag och tycker att du verkar sjukt sund och grym! Just nu letar vi efter deltagande organisationer och privatpersoner som vill delta. Det är dessutom helt gratis!

  Årets tema är kultur och vårt mål är att försöka lyfta fram kvinnliga aktörer inom ämnet och då tänkte jag på dig! Jag vet att du har skrivit böcker och noveller för Galago, (nyp mig om jag har fel nu) och din blogg är ju grym !, så jag undrar helt enkelt om du skulle vara intresserad av att vara med? :)

  Om du är intresserad kan du skicka en intresseanmälan till femforum.umea@gmail.com med

  1. Namn
  2. Programpunkt (typ bokbord, föreläsning, utställning, workshop,)
  3. Kontaktuppgifter

  Ha det bra!

  Planeringsgruppen för feministiskt forum Umeå 2013

Comments are closed.