Tear the throat out of the night, sink your teeth into my shoulder

Nyår kom och gick, jag åkte på fest klockan 01.30 och kom hem morgonen efter men det kändes som om 2016 behövde göras av med ordentligt för att försvinna. Oklart om det lyckades, jag har varit sjuk sedan dess. Och redan hunnit börja på, och läsa ut, en dålig bok. Men 2017 har redan hoppfulla nyheter, vilka jag tyvärr inte kan avslöja än. Men då jag skrivit mer än jag någonsin gjort förr under förra året kanske det snart är dags att skörda frukten av allt slit, alla nätter med 3-4 timmars sömn, alla komma-hem-från-jobbet-och-sätta-sig-och-skriva-sex-timmar. Det vore skönt. Jag är så fruktansvärt trött, önskar mer än något annat att jag får sova mycket i år. Och att jag hittar intressanta, bra böcker att läsa. Om det inte vore så svårt skulle jag läsa så otroligt mycket mer än vad jag gör, jag förstår inte hur folk bär sig åt för att hitta bra böcker. Eller så är det jag som är för kräsen, inte lätt att veta. Förra året hittade jag några få skatter: Haushofers “Väggen“, Reyers “Slaktaren” och Schalanskys “Atlas över avlägsna öar” är de jag minns på rak arm. Jag borde föra någon form av journal över de böcker jag faktiskt tyckt om så jag inte glömmer bort dem.

   

This entry was posted in Favoritfoton, Personligt. Bookmark the permalink.