Now the storm has passed over me, I’m left to drift on a dead calm sea

Vilken fin respons på boken, känner mig helt överväldigad över alla som vill läsa den och skriver att den verkar spännande. Fredagens omslags-och-baksidetextavslöjande vägde upp för en väldigt felberäknad och definitiv torsdag. Tur det, jag har varit glad hela helgen nu och känner mig otålig över att det inte är augusti redan. Dessutom har internet behagat äntra lägenheten igen, så nu har vi tittat på film dygnet runt för att det känns så lyxigt med internet och för att få ut så mycket som möjligt av det. Hej då medeltiden som varade över en månad.

Så om du inte har sett “The Ritual” än så borde du göra det, den var riktigt bra. Kunde dock inte riktigt relatera till när skogar och stugor skulle framställas som läskiga och obehagliga, jag tyckte mest de var gamla och vackra. Och är du ett Lovecraft-fan och har missat “The Resurrected” så borde du se den omgående. Inte så hög budget och genomgående känsla av tv-film, men ändå bra och jättefint hantverk på specialeffekterna. Och ett underbart Lovecraftianskt språk och vansinne. (baserad på “Fallet Charles Dexter Ward” som Vertigo gav ut på svenska för några år sen) Och titta på “The Cloverfield Paradox” när du ändå är igång, verkar vara jättemånga med urusel filmsmak som hatar den och tycker att den är konstig och tråkig – bara det är ju ett toppbetyg.

          


This entry was posted in Favoritfoton, Filmtips. Bookmark the permalink.

Comments are closed.