You’re a young girl full of forbidden energy, flickering in the gloom

Än så länge har 2018 visat sig vara ett väldigt bra år. Jag fick två goda besked förra veckan, inget jag kan dela med mig av än men låt oss säga att även hösten 2019 kommer att vara ett bra litterärt år. Det är så mycket arbete som pågår i det tysta, i bakgrunden, det är sånt man aldrig själv tänker på när man botaniserar bland böcker. Vad som planeras och vad som skrivs. Snart dags att börja arbeta igen med andra ord. Det här är en sådan ynnest. Jag är så lycklig över att få skriva och bli uppskattad, men med det inte sagt att jag inte slitit som fan de tre senaste åren och lärt om och lärt mig mycket nytt och skrivit hela nätter. Hur som helst, tacksam och lycklig. Och om en månad åker vi till våren, en snöstormig dag som denna känns det oändligt långt borta, men en månad går snabbare för varje dag känns det som.

         

This entry was posted in Favoritfoton, Personligt, Skrivande. Bookmark the permalink.