Om mig

Jag är konstnär och författare, född och uppvuxen i Avesta, Dalarna, nu bosatt i Stockholm.

Måleri
Så länge jag kan minnas har jag ritat och målat. Nu för tiden målar jag i olja och akvarell. Favoritmotiven är dimmiga nordiska landskap, mörka skogar och ryska kyrkor. Du finner de flesta tavlor jag gjort här i gallerierna. Vill du köpa något jag målat kan du botanisera bland Tavlor till salu eller köpa prints, vykort, inramade prints, affischer och prints på canvas med mina motiv här.

Skrivande
Skrivprocessen är ju en märklig och helt ologisk grej, men det finns ändå lite skrivtips och tankar i kategorin “Skrivande“. Jag vill förflytta läsaren in i en värld, väldigt lik denna, men där konstiga saker kan hända, som i en dröm. Mina favoritböcker utgörs av berättelser som är fulla av hemligheter, fulhet, mystik, erotik och skräck. Därför blir det också vad jag själv tycker om att skriva om.

Blogg
Jag har bloggat sen 2007 och känner att jag skrivit ur mig angående det mesta. Nu skriver jag om jag hittat något väldigt fascinerande och vill dela med mig av det. Oftast lägger jag upp boktips eller filmtips, blandat med bilder jag har som inspiration till tavlor och böcker, dessa ligger under kategorin ”Favoritfoton”. Jag tycker mycket om musik, här är min profil på Spotify om du vill ha bra musiktips, annars finns också kategorin ”Musiktips och playlist”.
Mer eller mindre officiella jobb och utmärkelser:

▽  Illustrationer till Johannes Pinters bok “Vackra kyrkor jag besökt  e-boken – 2015

▽  “Den plötsliga dörren” erhöll Kulturrådets litteraturstöd 2013

  Albumomslag till PP7 GAFTZEB and the tormentors of 1984 – “Preaching the gospel to the non-believers” – 2011

▽  Albumomslag till TIAC – “Catalogue of failures“ – 2008

Comments are closed.