Beställningar skogskurbits

Mina skogskurbitsmålningar går nu att beställa! Perfekta om du känner dig i behov av en modern kurbits eller vill ge bort en personlig gåva. För tillfället är det här de enda målningarna jag gör på beställning, pga kurbitsklausulen, är man från Dalarna ingår kurbits i jobbet som konstnär.

En skogskurbits är precis vad det låter som, den görs med olika skogsting beroende på vad man gillar: lingon, kottar, barr, blåbär, svampar, horn, hjortron och så vidare. Du bestämmer. Jag bestämmer dock komposition och färgskala, vilken oftast går i min favoritfärg, grönt. Men man kan ju alltid höra sig för, om man vill ha en ljus eller mörk till exempel. Här nedan är två olika skogskurbitsar.

Jag målar med oljefärg på linoljat trä (masonit) och laserar sedan så färgerna kommer till sin rätt. Att måla en skogskurbits tar ungefär 5-6 veckor från skiss till torr tavla. Priset varierar efter storlek, men de vanligaste måtten är ca 35×45 cm, vilket kostar 3000 kr. Vill man ha en större går det att ordna.

Maila mig för beställning så hittar vi något som passar dig! Mina kontaktuppgifter finns längst upp till höger på sidan.