Ska jag illustrera din bok?

Har du en bok, en artikel eller en skiva du vill få snygga illustrationer till? Bra, jag har erfarenhet och hjälper gärna till! Jag har illustrerat omslaget till “Nattens ritualer” av Lina Berg, “Catalogue Of Failures” av TIAC och “Preaching The Gospel To The Non Believers” av PP7 Gaftzeb And The Tormentors Of 1984. Samt gjort illustrationer i mina egna böcker “Benkvarnen” och “Sexpuckona anfaller“.

Priset är väldigt rimligt, och beror på hur många och hur stora illustrationer du vill ha. Mediumen jag använder är antingen svartvit tusch eller akvarell. Originalen ingår i priset. Jag är snabb men noggrann, bra på att hålla deadlines och att lyssna på kunden efter många år av beställningsjobb gällande tavlor.

Titta igenom min konst i gallerierna här på sidan för att se min stil, här nedan finns också några exempel på illustrationer. Maila mig gärna så kan vi diskutera vidare, kontaktinfo finns till höger på sidan.