The smell of blood, the drone of flies

När nattbussen hade skjutsat mig hem igår så låg en helt ny och glänsande Eskapix innanför min dörr! Hurra!

I den finns, bland annat, min novell “Stormens klösande hunger” – äkta fäbodsskräck från Dalarna. Ja, det är en favoritgenre inom litteratur, i alla fall för mig! Här kommer ett snålt tilltaget smakprov på det. Och ja, det handlar såklart om fäboden min familj har i Mångberg… och de svarta skogarna som tornar upp sig runt Siljan. [insert spökljud här]

Så, nu tycker jag att du borde ge Eskapix dina pengar så de kan ge ut fler bra nummer med delikata noveller och märkliga reportage. Ja, och så att du kan ligga i sängen och njuta av obehagliga noveller några kvällar innan du lägger dig och sover. Seså!

 

This entry was posted in Antologier, Boktips. Bookmark the permalink.

Comments are closed.