And grind my soft cold bones below

Jag lyssnar på min långsamma och regniga playlist, utanför regnar det och tiden går långsamt. Och samtidigt konstigt snabbt. Jag skriver bort många timmar i veckan. Har helt slutat läsa. Mitt i en bok. Konstigt att det inte går att göra både och, men det är väl en process att konsumera och en annan att producera.

Och, tack vare min statistikräknare, har jag märkt att jag fått en del läsare från Amerika, från ett flertal städer på västkusten och två städer i norr. Låt oss inte säga var, då kanske ni känner er övervakade. Oklart hur ni hittat hit, om ni läser eller bara tittar på bilderna, men trevligt med otippade besök. Vill även passa på att välkomna två botar som är gedigna besökare här också, varje natt. Hoppas ni hittar många binära suggestiva bilder att frottera er med.

  

 

This entry was posted in Favoritfoton, Musiktips och playlist, Personligt. Bookmark the permalink.