I’ve seen your trick of blood, your trap of fire, your ancient wound, your scarlet moon

Det här gick ju bra. Tack alla som kom och förgyllde min undergångsrelseasefest med er närvaro och ert bokköpande! Det blev en toppenkväll.

Jag fick dessutom den första fina läsarreaktionen mindre än 24 timmar efter att boken släpptes (!), måste vara någon form av rekord. Tack Karolina G som skrev “En toppen skräckis! Sträckläst! Köp och läs!“, jag är glad över att du tyckte om boken så mycket att du sträckläste den! Om du också läst boken och tyckte lika bra om den som nyss citerad, så får du gärna lämna ett omdöme på Goodreads. Vill du veta lite mer om innehållet, eller bara höra min röst för en gångs skull, så kan du titta på den här videon där jag läser baksidetexten.

Så, nu har Stockholmspesten flyttat hemifrån och jag låter den stå på egna ben och klara sig själv ute i landet. Så fort de små växter upp, nyss var den ju bara ett tiotal meningar i ett titellöst dokument i mitt ordbehandlingsprogram.

    

   

This entry was posted in Favoritfoton, Stockholmspesten. Bookmark the permalink.