Take a little walk to the edge of town, and go across the tracks

Här är början på min novell om framtida Malmö – krematoriet för Sveriges skuggbefolkning… Den finns i antologin “Malmö 2048” som i sin tur nu finns att köpa på Bokus och Adlibris.

Samt fina ord från Sydsvenskan.

Det är verkligen roligt att skriva dystopier, att få använda fantasin till att klura ut vad för framtida hemskheter man kan utsätta folk och städer och samhälle för. Plus att man har friheten att hitta på nya ord och namn för nya saker och företeelser.

Fast nu blir det inte så mycket mer dystopi och framtid på ett bra tag. Lika bra det, så att det inte tar slut på idéer. Jag kommer fokusera på precis tvärt om allt vad städer och framtid är i nästa bokprojekt, som jag skriver på just nu.

This entry was posted in Antologier, Inspiration, Skrivande. Bookmark the permalink.