Your ancient wound, your scarlet moon

Efter att ha varit slutsåld i flera år så går nu äntligen min bok Den plötsliga dörren att köpa igen! Nu som e-bok, så du alltid kan ha med dig den. Om du behöver citera grannen Kaos, eller minnas var nånstans i hemmet man kan hitta en plötslig dörr. Eller om du förvandlats till ett kärlekstörstande kvalster. En dos Kafkansk anarki är alltid bra.

Den plötsliga dörren är min skönlitterära debutbok, vissa skäms lite över sånt, men jag är fortfarande stolt över den. Den är så märklig, drömsk, konstig och obehaglig. Är väldigt glad över att Vertigo vågade satsa på den och på mig som debutant. Samt den vägledning jag fick. Det la en stadig grund för kommande otäcka och drömmiga noveller och romaner.

Boken kommer finnas hos alla nätbokhandlare i slutet av veckan, men just nu är det Bokus som gäller.

“Mycket av det sjuka och falskt tillrättalagda i vår tid blir tydligare och även begripligare när det reflekteras i en grotesk och humoristisk spegel. Det utnyttjar Sofia Albertsson effektiv i flera av novellerna i denna ovanligt övertygande skönlitterära debut.”  – Crister Enander, GD

“Framförallt är en sexuell, kafkansk anarki som råder boken igenom. Spretigt, men bra. Riktigt bra. Dock lämnar varje novell läsaren oviss om vad man just upplevde, man försöker finna metaforer och underliggande motiv som är väl dolda under Albertssons intensivt brinnande prosa.”. – Cecilia Rådén, Kulturbloggen

Den plötsliga dörren erhöll Kulturrådets distributionsstöd 2012.

This entry was posted in Den plötsliga dörren, Skrivande. Bookmark the permalink.