Spill across the world, and through my soul

Nu finns “Blöd för berget” att köpa på din närmaste digitala bokhandel! Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, osv. Men en stilla varning; det är skräck, ingen mysrysare som du inhandlar.

“Byggarbetaren Mats liv förändras efter att företaget han arbetar för får i uppgift att fylla igen Falu koppargruva. En enorm serverhall för ett globalt it-företag ska byggas ovanpå den gamla mytomspunna gruvan. Men det går inte enligt planerna och Mats börjar misstänka att något finns där, långt nere i gruvan. Något uråldrigt, gömt. Eller inlåst? Ina, Mats kollega och vän, flyttar till Falun i samband med arbetet med serverhallen. Lägenheten hon hyr visar sig tillhöra någon som funnit ett samband mellan mystiska försvinnanden, en familjetragedi och gruvan.

Tillsammans börjar Mats och Ina att nysta upp ledtrådarna till vad som finns i berget och de som vill hålla det hemligt. Blöd för berget är en berättelse där gränsen mellan mardröm och verklighet suddas ut av det som väckts långt nere i berget.”

This entry was posted in Blöd för berget. Bookmark the permalink.