It was a one-eyed, one-horned, flyin’ purple people eater

Dags för bilderna från årets Halloweenfest, vilka jag Mathias och Lotta har knäppt. Jag och Lotta gick som de två sista, ruttna, sura och äckliga kantarellerna som finns kvar i skogen, innan vintern kommer. Hattarna byggde vi av kartonger, papperskassar, toapapper och tyg. Kragen tillklippt av tyg. Dräkterna köpte vi och lortade ner dem med akrylfärg, jord och sprayfärg, plus plastinsekter. Och så vackert smink till det!

Två sura svampar.

Diverse personer på fest, Ronja Rövardotter och Birk Borkason, The Cableguy, de där små leksakerna från Blade Runner, Rebecca och Ivanhoe, en japansk hämddemon som utger sig för att vara lyktbärare, No coutry for old men-mördaren och en stupad gammal Karolin. Plus många fler.

Svamparna vann bästa kostym! Hurra! Se hur de sprudlar av kantarellglädje!

Gruppbild!