Now I’ve turned the mirrors to wall

Känslan när någon verkligen tar sig tid att begrunda ens text och som ser de olika ingångarna och spåren man själv ser och försökt hinta till läsaren. Själv avskyr jag författare som skriver läsaren på näsan, så jag undviker det i högsta möjliga mån själv. Vilket resulterar i att vissa inte plockar upp en del spår, ledtrådar och liknande och tycker att storyn är platt, men hellre det än att vara övertydlig. Mina läsare är smarta. Bevisligen, titta så fint skrivet här nedan (sorry not sorry, men jag tog med nästan hela recensionen i mitt citat, även om jag vet att det inte är kutym) Nåväl, att någon läser ens text såhär, det är fint ändå, jag blir så stolt och glad. Stort tack Comics.paxer

“Sofias berättelse som må kretsa kring ett berg och det som göms däri har såklart fler spår att nysta i. Det är relationer ur ett modernt samhälles syn och en reflektion kring multinationella företag som tar sig friheter och skapar sina egna regler och normer.

Det är, som jag läser den, en berättelse om samhällsstruktur och människors möjligheter och begränsningar ur dels ett normativt förhållningssätt, dels ur kulturella skillnader. Men även kommunala ställningstagande som har alla intentioner att vara så bra som möjligt för alla. Vilken roll har visselblåsare i det moderna samhället och gör dessa nytta eller skada.

En spännande och medryckande berättelse.”

– Comics.paxer