And the music softly moans, t’ain’t no sin to take off your skin

Nu har den årliga Halloweenfesten varit!

Jag gick som voodookvinna. Mina förberedelser var mestadels en massa accessoarer som var jätteroliga att bygga. Som: ett halsband av människotänder, vilka jag skulpterat i lera och sen målat. Skelettdelar som jag också skulpterade och målade. Det krympta huvudet lånade jag av en vän.

Jag gjorde också en voodoodocka av Petter också. Jag sydde den för hand i fäboden, av ett vitt tyg, som jag sen lortade ner med gräs, jord, sot och grillsås. Och sen målade tecken på den OCH stal hår från Petters borste för att ge den en frisyr och en koppling till honom. Jag tycker den blev så fin! … NEJ. Jag är inte en creepy flickvän.

Här kommer en bildkavalkad, mitt första inlägg tappade alla sina bilder + text till i och med en uppdatering av WordPress och jag orkar inte skriva bildtexterna igen. Men du ser ju själv vilka varelser/personer/djur folk är utklädda till!

This entry was posted in Halloween, Mina foton, Personligt. Bookmark the permalink.

4 Responses to And the music softly moans, t’ain’t no sin to take off your skin

 1. Sofia says:

  Den som ändå hade det.

 2. Johanna says:

  Jag ska till och med ha min egna zombie :D

 3. Sofia says:

  Bra idé! Lycka till, kasta många onda ögon på folk.

 4. Johanna says:

  Ohhh men så passande jag som ska gå som woodoo häxa på torsdag

Comments are closed.