Dreams are answers to questions we haven’t yet figured out how to ask

ÅHHHHHH! DETTA:

1.
Arkiv X kommer börja sändas igen, nya avsnitt! Med Gillian Anderson och David Duchovny! Det gör mig så otroligt glad! Arkiv X har varit min favoritserie ända sen 90-talet då pappa och jag följde den slaviskt! Tänk så mycket bra som kan komma och hända, nu när de vet hur de inte ska göra (sista säsongen var väl en enda lång guide till hur man gör allting fruktansvärt, så nu lär de ju inte göra om det misstaget) Åh, tänk, Mulder kommer komma tillbaka!

arkiv x2.
Och, gammal nyhet, men Twin Peaks kommer ju också att återvända med nya avsnitt! Log Lady – min förebild i livet! Alla mystiska små spår från serien som aldrig följdes upp, alla karaktärer som kunde ha byggts ut, allt som kunde ha hänt men som aldrig fick. Nu är det dags! Äntligen!

log lady

! Det här kommer bli SÅ BRA. Så bra. Det här är det bästa som har hänt tv och tv-serier på 20 år.

This entry was posted in Filmtips. Bookmark the permalink.