I’m the blood on the floor, the thunder and the roar

Det har som alltid varit halloween, och den årliga stora halloweenfesten har nu avklarats med bravur! Jag gick som Voldemort, stolt över att ha skulpterat min mask, sytt min trollkarlsdress och skulpterat/täljt min fina stav (exakt likadan som Voldemort har i filmerna, såklart) osv.

voldemortvoldemort stav

 

Mindre stolt över att skarvarna på min mask blev enorma och jag fick lov att lappa med latex och det blev lite…Voldemort med eksem. Nåväl, jag kom tvåa i kategorin “Nördigast outfit” så jag klagar inte!

Orkar inte skriva nån längre förklaring till vilka alla ska vara, dom jag kom ihåg döpte jag kortet efter så ni får väl kolla på titeln på varje kort om ni nu är nyfikna.

En värdig vinnare i TVÅ kategorier kan nämnas var Kejsare Ming!

kejsare mingEn värdig vinnare av “Roligast outfit” var såklart Crazy Cat Lady.

crazy cat lady amyKlart köttigast på festen var Petter:

köttrollkarlköttigt

korpblodigt dans den där köttstaven devo docka döden dödsängeln dödsätare fladdermus  hemtrevligt kapten haddock   krympt huvud   le strange och malfoy Leon ming och haddock nadine nunna osynlig  schackosynliga mannen skål då stupid sexy voldemort så trve  warboys vapenvarulv varulven vindögd witness öron  Och så den obligatoriska gruppbilden!

gruppbild

This entry was posted in Halloween, Personligt. Bookmark the permalink.