And the places that I’m dreaming of, do they dream only of me?

I och med ett nytt skrivprojekt, då ett förlag varit så oansvariga/underbara att erbjuda kontrakt i förväg, så har jag under min research för kommande roman helt snöat in på nummerstationer. Det finns en hel värld där ute, via radiovågor, och i koder och små märkliga melodier. Önskar mig The Conet Projekt i födelsedagspresent i år. (På riktigt, jag vill verkligen ha den där samlingen.) Har även blivit sugen på att spela Fallout III bara för att komma åt mysteriet med nummerstationen. Har du inte läst på om alla mystiska nummerstationer som sänder, varav vissa har sänt den femtiotalet andra började sända för bara några år sen, från olika ställen i världen, vissa från hemliga platser, så borde du göra det. Du hör ju själv att det är fantastiskt. Och här kan du lyssna på en del av dem.This entry was posted in Favoritfoton, Inspiration, Skrivande. Bookmark the permalink.