Their grizzled faces like dying moons, still dirty from the digging done

Alltid lika fin känsla när man håller något i handen som man har skrivit. Att tanken har tagit fast form. Och framför allt att andra får läsa att man fantiserat ihop. Jag fick mitt exemplar av antologin “13 svarta sagor om ond bråd död” i dag, där finns min novell “Avväpnandet” med. Bland andra väldigt välskrivna och bra noveller från tolv andra författare, ingen nämnd ingen glömd. Alla med temat hyllning till 80-talsskräckfilmer, alla med kvinnlig protagonist eller skurk. Min novell handlar om rape revenge, ett ämne som alltid legat mig varmt om hjärtat. Samt hur fint det är att ha en vän som är taxidermist och vet hur man använder salt. Huvudpersonerna är inspirerade av mina vänner Carolina och Andrea, båda lika hänsynslösa och hårda som dom är i verkligheten. Eller ok. Nästan i lika hårda och hänsynslösa i alla fall.

Så, köp den, roas av slafsig och bra skräck! Jonny har gjort ett gediget arbete som redaktör, det är så skönt när man känner att en redaktör tar ens text på allvar och lägger ner mycket tid på att det ska bli så bra som möjligt. 13 svarta sagor om ond bråd död finns att köpa på de vanliga ställena: Adlibris och Bokus. Ta in titt in på Swedish Zombies fina hemsida också, finns mer av skräckvaran där om någon får mersmak.

 

This entry was posted in Antologier, Boktips, Favoritfoton. Bookmark the permalink.