Her diary on her sheets, scrutinizin’ ev’ry li’l piece of dirt

2019 levererar redan, Stockholmspesten blev utsedd till “Ruggigaste dystopi 2018” av bloggen Tentakelmonster. Så smickrande!

Motiveringen löd: “Stockholmspesten är en riktig höjdarbok. I sina bästa stunder är den riktigt obehaglig, intensiv och spännande. Mest av allt är jag väldigt glad över att det skrivs så många bra undergångshistorier i Sverige just nu. I mitt tycke kvalar Stockholmspesten in som en av de bästa.

Jag har hunnit med att skriva årets första novell, den blev riktigt bra. Det är verkligen en utmaning att behöva hålla sig till ett tema och ett visst antal tecken, speciellt om det är väldigt få. Att få till en novell med en intrig, lite miljöbeskrivning, gestaltande, spänning och ett bra slut (dvs en bra twist), presentera några karaktärer och en story på bara några sidor är svårt. Men man lär sig väldigt mycket. Ska skicka in den till en tävling, så håll tummarna!


This entry was posted in Favoritfoton, Skrivande, Stockholmspesten. Bookmark the permalink.

Comments are closed.