Into the woods, into the trees, where did you move and shift

Det har kommit en sån fin recension att jag vill dela hela den här, men nöjer mig med att citera 80% istället.

En novellsamling men ändå inte, det är något så mycket mer. Det är som en början och ett slut på en gång.

Sofia har med Benkvarnen lyckats med konststycket att komplettera en värld. I Stockholmspesten skapade hon en värld med sjukdom och pandemi kryddat med mysticism och ren och skär skräck. Hon skapade också en kontext för framtida historier.

När man nu läser Benkvarnen och alla dess historier lever dom sina egna liv med varandra och i den kontext som skapats innan. Parallella livsöden, nya skeenden och karaktärer och allt kopplas mästerligt ihop.

Tack för dom fina orden comics.paxer.se.

This entry was posted in Benkvarnen. Bookmark the permalink.