With legs like scissors and butcher’s knives

De senaste veckorna har jag målat massor av oljemålningar, alltså, massor. Vanligtvis målar jag två-tre om året, eftersom det är så kladdigt och knöligt att plocka fram färgerna och plasta in paletten efter varje session. Men, nu tänkte jag att varför inte passa på att måla en till tavla när jag ändå har färgerna framme? Så jag gjorde det, sen gjorde jag det igen. Utan att tänka på det hade jag sju-åtta tavlor i rotation, beroende på grad av torkning, som jag målade på. Sen förr det ett tjockt lager snö, och då fick jag inspiration och målade ännu mer. Nu är masoniten slut, annars hade jag fortsatt att måla. Sm

Så, nu är det snart dags att sälja. Tänker mig nästa vecka, så det kan bli julklappar om någon vill det.

Jag har hunnit skriva om några gamla noveller också, som tidigare publicerats i nu nedlagda Eskapix och i min ovellsamling “De överflödiga”, även den publicerad av Eskapix. Skönt att den inte går att köpa längre, det är inga noveller jag är stolt över. Det behövdes med andra ord stora omarbetningar för att texterna skulle bli bra, önskar att jag hade haft en lektör eller redaktör till hjälp på den tiden. Någon som kunde hantverket. Jag var oerfaren och behövde vägledning, samt att alla författare, oerfarna eller inte, behöver en lektör. Novellerna förtjänade så mycket bättre. Men, nu får de kärlek och snart kan jag förhoppningsvis göra något bra av dem.

Jag nämnde att skriva under pseudonym förut, en novell jag skrivit under annat namn blev publicerad för en månad sen. Det var kul! Får se när nästa blir av.

This entry was posted in Antologier, De överflödiga, Konst, Skrivande. Bookmark the permalink.