Where secrets lie, in the border fires

Min novell “De infekterade korridorerna” är med i veckans avsnitt, nr 206, av Creepypodden i P3. Här kan du läsa novellen om du hellre vill det.

Novellen kom till efter att jag och min vän Anders hade besökt det övergivna sjukhuset/sanatoriet i Beelitz-Heilstätten, utanför Berlin. Jag tog bilderna här nedan när vi smög runt där. Oerhört mäktigt och läskigt ställe, vackert också i sin uppgivenhet. Hur som helst, höll jag på att ramla ner i en kaklad underjordisk gång, när vi vandrade runt på gräsmattan mellan de stora husen. Det liknade en labyrint av gångar, rum och duschar där nere, trasiga, bortglömda och fulla av smuts och gamla minnen. Jag kikade ner och försökte föreställa mig vad det använts till.


Hoppas att du gillar min novell! Den är inte för känsliga lyssnare.

This entry was posted in Inspiration, Mina foton, Övergivet, Skrivande. Bookmark the permalink.