O poor heart, I was doomed from the start

Dalaskräck! Nu är Kickstartern igång för min och tre till skräckromaner! Backa svensk skräck så vi alla slipper drunkna i deckare och feelgood. Köp en, två eller alla fyra. Eller hela serien.
Länk.


Byggarbetaren Mats liv förändras efter att företaget han arbetar för får i uppgift att fylla igen Falu koppargruva. En enorm serverhall för ett globalt it-företag ska byggas ovanpå den gamla mytomspunna gruvan. Men det går inte enligt planerna och Mats börjar misstänka att något finns där, långt nere i gruvan. Något uråldrigt, gömt. Eller inlåst?
Ina, Mats kollega och vän, flyttar till Falun i samband med arbetet med serverhallen. Lägenheten hon hyr visar sig tillhöra någon som funnit ett samband mellan mystiska försvinnanden, en familjetragedi och gruvan.
Tillsammans börjar Mats och Ina att nysta upp ledtrådarna till vad som finns i berget och de som vill hålla det hemligt.

Blöd för berget av Sofia Albertsson är en berättelse där gränsen mellan mardröm och verklighet suddas ut av det som väckts långt nere i berget.

This entry was posted in Blöd för berget, Boktips, Dalarna, Skrivande. Bookmark the permalink.