There’s more paradise in hell, than we’ve been told

Det första utlåtandet har ramlat in, in till mig, ut i världen. Och det är ljuvligt. Tack Vittransbokhylla, läs recensionen i sin helhet på hennes insta.

Blöd för berget” av Sofia Albertsson är en klaustrofobisk och förvånansvärt hypokondrisk läsupplevelse, hjärtat slår och man kan inte sluta vända blad för man bara måste få reda på mer, till varje pris. ( … ) vad händer när människans exploatering gått över styr? Vilken uråldrig vrede gör man bäst i att hålla sitt löfte till? Vems blodtörstiga hämnd gör man bäst i att inte väcka ur sin slummer? Vill ni har svar på dessa frågor utan att utsätta er själva för att gå upp i blodröd rök, långt under jord, läs “Blöd för berget”. Läs den och rys.
– Vittransbokhylla

This entry was posted in Blöd för berget. Bookmark the permalink.