I’ve seen your trick of blood, your trap of fire, your ancient wound, your scarlet moon

Om några månader så släpps min nya bok “Hungermyren” ut i landet. Måste berätta om den redan nu, för jag är så peppad. Samtidigt som det kommer bli lite genant, i och med att det är en erotisk skräckroman. Pinsam. Skämmigt. Utlänande. Jobbigt. Så. Jag lämnar det där.

Den utspelar sig 1913, på en myr utanför Mora där det finns ett värdshus. Just det här året kommer visa sig vara väldigt ödesdigert för många människor, vilka alla på ett eller annat sätt befinner sig på myren eller värdshuset. Bilderna här under är några som får mig att tänka på “Hungermyren” och vad som händer där. Arbetet med boket tog ovanligt lång tid, för att vara jag, cirka två år. Men resultatet är väldigt tillfredsställande. Nu väntar jag bara på att arbetet ska fortgå, titeln är spikad och snart kommer omslaget. Sedan inlagan. Det ska bli spännande att se hur fin den kommer att bli, min märkliga bok. Hoppas att ni också är peppade och att ni kommer tycka om den lika mycket som jag.

Det blev en väldigt Albertssonsk bok. Med död, vacker natur, hemligheter, drömmar, varsel, Dalarna, sex, gåtfulla minnen, mörka vatten och skrämmande ting.

This entry was posted in Hungermyren, Skrivande. Bookmark the permalink.