Hey moon it’s just you and me tonight, everyone else is asleep

Har haft fruktansvärt svårt att sova de två senaste nätterna, och det är inte ens fullmåne. När jag väl somnat har jag drömt konstiga drömmar, konstigare än vanligt. Och korta. Som novelldrömmar. Kanske har jag blivit en marskatt, märkligare saker har hänt. Jag har fått ett nytt jobbschema, kanske är det vad som stör rutinerna? Oavsett så invigde jag det med att göra ett nytt blandband till väntrummet så att patienterna kan njuta av bra musik. Visst känns det ändå som en rätt vårig blandning?

Dessutom tror jag att jag är klar med mitt manus, nu har det gått flera veckor utan att jag pillat på det. Och pillar jag på det är det småsaker som att ändra ett namn eller lägga till att någon har skägg eller för små kläder. Känns som att jag är helt tom i huvudet nu, urvriden som en handduk. (Borde inte sånt främja god sömn?) Så även om det krävs några större ändringar efter den här omskrivningen så tror jag inte att det går. Vilket känns skönt, om än lite tråkigt. Det är ju roligt att ha något att skriva på, men kanske något nytt istället för att överarbeta det färdiga.

         

This entry was posted in Favoritfoton, Musiktips och playlist, Skrivande. Bookmark the permalink.