We found an untrodden path and followed it down, the moon in the sky like a dislodged crown

Nu går det att bevaka Stockholmspesten här, kan vara bra att göra så du inte glömmer bort att beställa den när den släpps i augusti! Jag tyckte nyss att det var oerhört långt var, men nu är det bara några få månader. Det är ännu en del saker kvar att göra med manuset innan det är klart. Väntar på att få tillbaka det nu så att jag kan göra de, förhoppningsvis, sista ändringarna.

Resan till Montenegro blev inte alls som tänkt, den blev helt okej, efter några paniktimmar, men ändå inget jag rekommenderar. Kommer göra ett inlägg om det sen. Ikväll ska jag börja läsa Avgrund av Jeff Vandermeer, jag tyckte att filmen Annihilation var helt fantastisk och blev därför sugen på att läsa boken och sen om den är lika bra. Hoppas det. Oftast är det ju så, om det inte är så att boken är bättre. Men det finns ju även undantag där, The Road till exempel, jättebra film – tråkig bok.


 

This entry was posted in Boktips, Favoritfoton, Filmtips, Skrivande, Stockholmspesten. Bookmark the permalink.