I’ve seen your trick of blood, your trap of fire, your ancient wound, your scarlet moon

Lika bra att skriva det här också: tid och plats för Stockholmspestens releasefest är nu bestämd. Den 2 augusti är du välkommen till Cosmopolites underjordiska lokaler i Hornstull, kl 19.00! Kommer finnas helt färska, nytryckta böcker till salu, jag kommer signera, folk kommer ha något gott i glasen och Carolina Lindahl kommer spela musik. Ska försöka få till lite mer smågrejer också, men det får bli överraskningar!
För mer info finns ett event på Facebook här.

För övrigt vill jag bara fortsätta grillas resten av sommaren, låt mig få lulla runt helt avdomnad i hjärnan och svettig i dallrande luft i några månader till, så kommer 2018 att gå till historien som ett nytt favoritår.

 

 

This entry was posted in Stockholmspesten. Bookmark the permalink.