The ghouls all came from their humble abodes

Det blev Halloween i år också. Och jag fick chansen att göra det bästa av mitt jätterunda tillstånd – när livet ger dig celldelning osv. Byggde en liten ailien av en petflaska, papper och latex, köpte som vanligt ett nytt vitt plagg för att sedan förstöra det. Halloween är enda gången om året då jag köper vita kläder, men det säger ju mer om vita kläder än vad det gör om mig tycker jag.

Det blev en bra samling av bland annat Buffy och Spike, Sid och Nancy, Lovecraftianska havsvarelser, Cirkusfreaks, Rasputin, bergklättrare som fallit offer för väder och vind, Lyktgubben, Hel och princess Mononoke bland många andra. Och i vanlig ordning har jag snott de flesta bilderna från Mathias Rodstedt, som har © på dem. (Tack!)

This entry was posted in Halloween. Bookmark the permalink.