Her glove of bones, at her wrist

Okej, det där var inte mycket att stressa över. Jag lyckades skriva 5 200 ord på tre timmar och nu är jag klar med novellen. Nästan, den ska få vila i några dagar, sen kan jag gå igenom den igen och lägga till fler beskrivningar, mer gestaltning, brodera ut bra partier och kolla efter stavfel.

Så skönt det är med erfarenhet ändå, när jag var yngre behövde jag inspiration för att kunna skriva (haha). Myten om författande. Nu kan jag ignorera sånt och istället arbeta, fokusera och utveckla storyn. Det är bara att göra. Speciellt nu efter att jag fått barn så har jag verkligen lärt mig att ta tillvara på den lilla tid som finns att skriva på. Förut hade jag ju oändligt med tid, men fick bara en bråkdel så mycket skrivet. Dumt. Men så är det att vara ung och oerfaren, och ineffektiv. Skönt att bli äldre, i alla fall med hjärnan.

This entry was posted in Favoritfoton, Personligt, Skrivande. Bookmark the permalink.