Ploughing through the summer grass, toward you

Jag har haft så mycket att bli klar med hela sommaren att det känns mer som en sista rensning inför nyår, än en sommar. Då man väl förväntas vara ledig. Jag skrev klart den sista vändan med redaktörsanmärkningar på “Blöd för berget” medan det brann i knutarna. Men det var väldigt värt det, den blev så mycket bättre! Alltså, väldigt mycket bättre. Tur att jag har en duktig redaktör som pushar mig ordentligt, när jag tror att jag gjort mitt bästa så berättar han att jag kan bättre, och det kan jag alltid. Sen kommer han med redigeringssynpunkter, hittar plotholes och så vidare, det är guld värt att ha en redaktör med bra smak, som man kan lita på.

Nu om exakt en vecka så har jag en deadline på en novell, vilken jag bara skrivit början på … puh.

Jag har målat massor, lika många akvareller som jag brukar göra på ett år, målade jag på en vecka. Det var oerhört avkopplande och roligt. Lärorikt också. Kommer portionera ut dem här och på Instagram under hösten.

Nu borde jag skriva på novellen, deadlinen närmar sig hotfullt snabbt, och jag har inte ens bestämt slutet än.

This entry was posted in Favoritfoton, Personligt, Skrivande. Bookmark the permalink.