I know a river where we can dream, it will swell up burst it’s banks

Förra veckan fick jag veta att “Den plötsliga dörren” ska bli ljudbok. Så trevligt. Är nyfiken på vem som kommer läsa den och hur dennes röst låter. På en föreläsning för flera år sedan, var det en skådespelerska som läste upp ett stycke hon valt själv ur boken. Det var märkligt att höra någon annan läsa ord och meningar som jag har skrivit, hon fick det att låta på ett helt annat sätt. Men jag tyckte om det.

Just nu försöker jag njuta av lugnet i maj. Juni kommer vara så fullspäckad av saker att göra att jag kommer sova hela juli. Min inre pensionär, som vill dela upp saker att göra per vecka istället för per dag som verkar vara det vanligare. Vem orkar göra flera saker i veckan? Jag hinner skriva lite på måndag kväll, sen jobbar jag, och så skriver jag lite på torsdag natt och kanske umgås med någon på lördag kväll, sen är det ju måndag igen. Jag kommer aldrig att förstå mig på andra människors hektiska vardagsliv. Ser fram emot sextimmarsresan med tåg på torsdag, det var längesedan jag åkte tåg längre bort än hem till Dalom.

This entry was posted in Den plötsliga dörren, Favoritfoton. Bookmark the permalink.

Comments are closed.